Mijn favorieten

Mijn favoriete kleding:
Makt me eigenlijk niet zo heel veel uit. Liefst zo min mogelijk eigenlijk. Maar zZolang alles maar keurig recht zit, anders word ik wel erg boos hoor. Ben en blijf een dametje hoor.

Mijn favoriete spelletjes
Eerst vooral lekker knuffelen en papa en mama bekijken en voelen. Daarna lekker beetje stoeien en kietelen.
Met mijn 5 maanden heb ik wel een heel leuk spelletje ontdekt... Kiekeboe. Echt geinig hoor. Die volwassenen doen iedere keer helemaal raar als ik me achter het doekje verstop en helemaal als ik besluit mijn gezicht weer te laten zien.
Met mijn 8 maanden had ik dit wel gezien en aangezien ik kon kruipen besloot ik maar dat het tijd was voor andere spelletjes. Namelijk: verstoppertje en tikkertje. Ook stoeien met papa word wel een heel leuk spelletje. Mama noemt mij dan een kwajongen, omdat ik het hoe wilder hoe leuker vind.
Maar al die tijd heb ik toch een echt grote favoriet gehouden en dat is muziek luisteren, meezingen en vooral DANSSSSSSEN
Ach eigenlijk ben ik niet zo moeilijk heb eigenlijk altijd wel veel plezier. Speel erg graag met allerlei speelgoed, maar vooral als er muziek uitkomt vind ik het leuk en dan vooral hoe harder hoe leuker het is natuurlijk.

Liedjes die ik leuk vind om te horen
uhmmmm... weer zo'n moeilijk vraag. Vind bijna alle muziekjes leuk. Maar vooral Anouk, Schnappie en allerlei lekker vrolijke deuntjes. Maar ook op liefdesliedjes dein ik heerlijk rustig mee heen en weer hoor. Precies zoals het hoort ;)

Favoriete dieren
Tja, vind beestjes wel heel interessant.
Sheila en Flos van opa en oma Notenboom, Lady die altijd komt 'buurten' en natuurlijk Smeagol.

Favoriete speeltjes
Vooral poppen en knuffelbeestjes vind ik wel heeeeeeeel leuk. Kan ik lekker mee kroelen en kusjes geven. Dan vooral mijn eigen knuffelhondje "Flappie", krijgen me echt mijn bed niet in zonder hem hoor en ga ook absoluut niet thuis weg als hij niet mee mag. Hij is tenslotte mijn beste vriendje en mag dus altijd overal mee naartoe.
Vind het ook wel leuk om met blokjes te spelen en in mijn loopstoel door de kamer te racen.
Maar ook mijn eigen mini-keyboardje heb ik veel plezier mee. Ach eigenlijk vind ik alles wel leuk.

Mijn favoriete eten
Lust eigenlijk alles wat eetbaar is erg graag. En eet dan ook eigenlijk het liefst de hele dag door.
Maar vooral NEGERRRRZOENENNNNNN!!!!

Mijn favorieten op tv
Zonder twijfel de teletubbies. Lekker meedansen en zwaaien.