Mijn opa's en oma's

Mijn oma'sMijn lieve oma's zijn oma Maaike (van Nispen) en oma Toos (Notenboom).

Oma Toos is vooral heel erg gek, maakt me altijd heel erg aan het lachen. En is natuurlijk heel erg trots op mij en blij met mij.

Oma Maaike is ook heel erg lief en ga ik dan ook lekker regelmatig eventjes knuffelen. Vooral omdat ik weet dat ik dan vaak lekker mag eten, eet dan lekker alles op wat Maaike zelf wilde eten...
Ook heeft Maaike helemaal de breimanie en breit dan ook heel erg leuke en mooie kleertjes voor mij. Dat vind ik wel heeeel lief en leuk.

Kijk maar eens wat ze allemaal al heeft gemaakt voor mij...Mijn opa'sMijn opa's zijn opa Henk (van Nispen) en opa Cees (Notenboom).

Opa Henk is mij altijd een beetje aan het pesten en dan kan ik wel heel boos worden soms hoor. Maar ik vind opa vooral heel erg lief als ik bij opa zit heb ik toch lekker geen tijd meer voor mijn papa of mama.

Opa Cees is ook helelemaal top, als hij bij ons langskomt doet hij altijd eventjes lekker met mij spelen. Maar als hij er is, weet ik vooral dat hij me lekker rondduwt met mijn autootje. Dan maakt ie daar van die rare brrrrrrrooeeem geluiden bij. Erg grappig.