Hier ben ik!

Uitegerekende datum: 17 april 2004

Geboren op: woensdag 21 april 2004 om 23.31 uur
Ziekenhuis: Amphia Langendijk te: Breda

Gewicht: 2240 gram
Lengte: +/- 45 cm

naam: Kimberley van Nispen
mijn doopnamen: Catharina Maria Hendrika
Hoe kom ik aan mijn doopnamen:
Catharina Maria zijn de namen van mijn oma Notenboom en Hendrika is van mama's oma die helaas net niet meer meer heeft mogen maken dat ze overgrootmoeder zou zijn geworden.

Mijn haarkleur: zwart
De kleur van mijn ogen: donker bruin

Wie waren er bij de bevalling aanwezig:
Mijn oma's en mijn papa en natuurlijk mijn mama hihi...
Mijn oma's waren best een beetje zenuwachtig hoor. Dat kwam omdat niet alles helemaal goed ging, daarom gingen ze dus maar iedere keer een sigaretje roken.
En op mijn papa was iedereen best beetje trots, want voor de bevalling dacht iedereen dat hij van zijn houtje zou gaan tijdens de bevalling, maar mooi dat mijn papa een stoere vent was hoor. Goed zo papa! (Zal er maar niet bijvertellen dat je wel beetje erg witje was om je neus he)

Mama's eerste reactie:
Mama vond mij helemaal geweldig en moest bijna huilen toen ze mij zag. Ze vond me wel zo ontzettend mooi en zo'n mooie donkere bos haar had ze alleen maar durven dromen. Jammer genoeg mocht mama niet zo heel erg lang genieten van mij. Want de kinderdokters namen mij mee en de gewone dokters moesten weer naar mama gaan kijken, want ook met mama ging het nog niet helemaal goed.

Papa's eerste reactie:
Papa vond mij helemaal prachtig en vergat mama spontaan zo verliefd was hij op mij... hahaha. Papa is wel bij mij gebleven toen ze mij in die aquariumbak wegreden bij mijn mama vandaan en heeft mij toen ook mijn eerste flesje gegeven. Is nog heel even terug gelopen omdat hij van opa hoorde dt mama naar de operatiekamer moest, maar verder is papa heel de tijd bij mij gebleven.

Wat was het voor weer toen ik werd geboren:
Overdag was het eigenlijk best mooi voorjaarsweer geweest, maar 's avonds begon het heel hard te regenen. ZO had dat opa en oma Notenboom stapvoets naar huis hebben moeten rijden toen ze uit het ziekenhuis kwamen.Lees verder op meer over mij...